Cautare

29357 de rezultate pentru "promovare website prin social bookmarking" (3.83 secunde)
Carrefour Romania incurajeaza un comportament responsabil fata de mediu prin campania de informare si educare privind colectarea inteligenta a deseurilor! ... Prin intermediul SIGUREC 1 se pot colecta deseuri constand in: ... Prin intermediul acestor doua solutii pilot, in ultimul an, au fost colectate:
"Prin noile servicii introduse, ne dorim sa facilitam cat mai mult experienta de cumparaturi a clientilor nostri.
Pentru public, prin intermediul site-ului Euromelanoma (care a fost accesat de peste 1 milion de persoane) si prin intermediul campaniei anuale de constientizare, promovam intelegerea cancerului de piele, preventia acestuia, diagnosticul precoce si tratamentul.
PSD propune ca reducerea cheltuielilor publice sa se faca in urma unor analize cost beneficiu bine fundamentate, iar pe de alta parte cresterea veniturilor bugetare sa se realizeze prin majorarea diferentiata a fiscalitatii, imbunatatirea colectarii si reducerea evaziunii fiscale, astfel incat efectele negative asupra mediului de afaceri sa fie minime.
Primul set de probleme prezentat a fost legat de aplicarea legilor fondului funciar, fostul prefect referindu-se la retrocedarea si punerea in posesie pana in primavara asupra terenurilor, in suprafata totala de aproximativ 1.300 de hectare, de pe raza comunelor Turulung, Livada, Mediesu Aurit si Viile Satu Mare, transferate in toamna anului trecut prin hotarare de Guvern din patrimoniul Statiunii de Cercetari Livada in domeniul privat al statului si la incheierea actiunii de identificare de catre Agentia Domeniilor Statului a tuturor terenurilor disponibile din suprafata totala administrata (circa 2.500 hectare), pentru a fi retrocedate persoanelor fizice indreptatite, actiune care a avut termen de finalizare data de 15 ianuarie 2005.
Pe de alta parte, senatorul a realizat faptul ca o promovare mai agresiva a Constantei in Europa ar putea aduce si ea beneficii dupa integrarea in Uniunea Europeana.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a anuntat ca democrat-liberalii incep, vineri, campania de promovare a votului uninominal, sperand sa nu fie "incurcati" de unii primari, care sa nu le dea autorizatiile necesare pentru desfasurarea actiunilor.
Comisia parlamentara ce verifica modul in care Elena Udrea a cheltuit banii Ministerului Turismului pentru mai multe campanii de promovare, isi va incepe activitatea marti.
Ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, a anuntat ca toate cheltuielile facute de Ministerul Turismului pentru Programul anual de dezvoltare a produselor turistice si pe Programul anual de marketing si promovare au o baza legala.
Serac a dat exemplul statiunii pe care o conduce aratand ca la Baile Felix vor veni cu 20% mai putini turisti prin Ministerul Muncii fata de anul trecut.
a avut loc la Constanta cea de-a doua reuniune transnationala a partenerilor din cadrul proiectului "Analiza si dezvoltarea unui sistem european de calificari si competente in sectorul ospitalitatii pentru transparenta si recunoastere fara frontiere - NEW (No-borders European Workers) Hospitality", finantat de Uniunea Europeana prin Programul Leonardo da Vinci.
Guvernul va cheltui in acest an aproximativ sapte milioane de euro pentru programe de promovare turistica a Romaniei, din care doua milioane euro vor fi folosite pentru lansarea unui brand turistic national, prin care sa fie atrasi mai multi vizitatori.
ro este primul serviciu online romanesc de promovare a ofertelor provenite direct de la proprietari, in baza unui pret fix, fara comision. ... 000 de euro, comisionul aferent unei agentii imobiliare in cazul in care tranzactia s-ar fi facut prin intermediul acesteia.
Si totusi, aceasta companie investeste intr-un spot de promovare a exploatarii Rosiei Montana. ... Deocamdata doar prin intermediul spotului de promovare al companiei Gold Corporation.
real,- Hypermarket desfasoara o ampla actiune de promovare a produselor italiene in cadrul celor 25 de magazine ale retelei din Romania.
"E clar ca am facut un pas inainte prin venirea la Severin. ... De fapt, cand am jucat impotriva lor la inceputul sezonului le-am si zis colegilor de la CSM Valcea ca Gaz Metan are puterea sa lupte cu Timisoara si Bistrita pentru promovare.
Iar numarul acestora risca sa creasca, aceasta categorie fiind cel mai usor de influentat prin reclame si alte actiuni de promovare folosite. Un nou proiect de lege isi propune interzicerea tuturor acestor forme de promovare, dar este aprig contestat de catre producatori.
Dupa ce l-a trecut in linia a doua pe Victor Hrebenciuc din postura de lider de grup la Camera Deputatilor, Ponta se opune cu obstinatie ideii vehiculate de mai multi social-democrati din vechea garda, de intrare la guvernare impreuna cu PNL inainte de anticipate sau de scrutinul parlamentar din 2013.
SC Jiul SA, firma controlata de Radu Berceanu prin interpusi, ar putea fi delistata de pe piata secundara a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), adica de pe Rasdaq, daca Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor (AGEA) hotaraste acest lucru.
SC Jiul SA, firma controlata de Radu Berceanu prin interpusi, ar putea fi delistata de pe piata secundara a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), adica de pe Rasdaq, daca Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor (AGEA) hotaraste acest lucru.
google-analytics.com